Image
I mars flyttar Investeringsbolaget Trine in i nya kontorslokaler hos Wallenstam på Södra Hamngatan 23.
I mars flyttar Investeringsbolaget Trine in i nya kontorslokaler hos Wallenstam på Södra Hamngatan 23. Bild: Wallenstam

Investeringsbolag flyttar in hos Wallenstam

Uthyrning Investeringsbolaget Trine växer och flyttar i mars månad in i nya kontorslokaler hos Wallenstam på Södra Hamngatan 23 i Göteborg.
Publicerad den 25 Februari 2021
Annons
Image

Trine är en investeringsplattform som gör det enkelt för privatpersoner och företag att investera i solenergi där det gör som mest nytta. Investerare får möjlighet till finansiell avkastning samtidigt som deras investering genererar stor social- och miljömässig nytta. Från och med mars månad huserar det expanderande bolaget på 183 kvadratmeter i Wallenstams lokaler på Södra Hamngatan 23.
– Som tillväxtbolag i konstant utveckling sökte vi en ny kreativ kontorsmiljö i ett bra läge och hittade till Södra Hamngatan 23. Det är ett fantastiskt läge med strålande utsikt utöver den stora hamnkanalen med närhet till kaféer och bekvämligheter. Vi ser mycket fram emot vår flytt nu till våren och det känns fantastiskt kul att kunna erbjuda en modern och flexibel arbetsplats, säger Sam Manaberi, vd för Trine.
– Att välkomna en ny expansiv hyresgäst som representerar innovation, hållbarhet och utveckling till nya fina lokaler på Södra Hamngatan, mitt i hjärtat av Göteborg känns väldigt positivt. Ett populärt område med ett fint utbud av allt man önskar precis runt hörnet, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd på Wallenstam.
– Vi har varit med om en spännande resa det senaste året och hoppas på att kunna sätta impact investing på kartan ytterligare. Drygt 1 miljard människor saknar idag elektricitet och använder fossila bränslen, vilket är kostsamt och skadligt för både hälsa och miljö. Det är här vi är med och gör skillnad. I vår nya lokal kommer vi skapa utrymme för utveckling och dialog i en miljö där investerare, partners och kollegor får möjlighet att mötas, säger Sam Manaberi, vd för Trine.

Trine har sitt ursprung som ett Chalmers Ventures-bolag och grundades 2015 i Göteborg av Sam Manaberi, Christoffer Falsen, Andreas Lehner och Christian Genne. Största ägare är riskkapitalbolaget Gullspång Invest.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Property Matchmaking med Relier

Presenteras av Relier Real Estate Advisor

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY