Image
Emil Jansbo.
Emil Jansbo. Bild: Intea

Intea utser Emil Jansbo till ny CFO

Bolag Emil Jansbo har anställts som CFO i Intea Fastigheter.
Publicerad den 16 November 2022

Emil Jansbo har bred erfarenhet från fastighets- och finansbranschen och är sedan i september i år verksam som finanschef på Stenhus Fastigheter i Norden. Han har tidigare varit CFO på Randviken Fastigheter, Head of Finance för Savills fondverksamhet i Norden och avdelningschef på PWC:s Corporate Finance. Emil Jansbo kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.
– Intea välkomnar Emil som kommer in med erfarenheter från såväl entreprenörsdrivna bolag i börsmiljö som fondbolag med institutionella kunder. Vi ser fram emot att se honom vidareutveckla Inteas finans-, ekonomi och analysfunktioner, säger Henrik Lindekrantz, vd.

Emil Jansbo tillträder sin tjänst den 1 januari 2023 och ersätter Christian Haglund. Christian Haglund har under en övergångsperiod innehaft rollen som bolagets CFO och fortsätter nu att vara vice vd och styrelseledamot.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige