Image
Intea hyr ut till Åklagarmyndigheten.
Intea hyr ut till Åklagarmyndigheten. Bild: Intea

Intea hyr ut till Åklagarmyndigheten i Kristianstad

Uthyrning Intea har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Åklagarmyndigheten, som flyttar in i det nya polishuset i Kristianstad.
Publicerad den 17 Juni 2020
Annons
Image

Den nya förhyrningen avser 794 kvadratmeter och utgörs av den översta våningen i det nya polishuset i Kristianstad. Hyresvärdet uppgår till 1,9 miljoner kronor per år och hyresavtalet är villkorat av regeringens medgivande.

I april blev det klart att Polismyndigheten i Kristianstad kommer att flytta till nybyggda lokaler. Det nya polishuset kommer att uppföras nordost om centrum och den sammanlagda ytan blir 19 400 kvadratmeter. Byggtiden är beräknad till drygt två år och preliminär inflyttning är satt till halvårsskiftet 2024.

– Det känns roligt att kunna erbjuda Åklagarmyndigheten lokaler i det nya rättscentrumet. Med sitt centrala läge och höga krav på kvalitet och hållbarhet så skapas en bra arbetsmiljö att trivas och utvecklas i, säger Kjell-Åke Nilsson, affärsutvecklingschef på Intea.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är många som vill köpa men få som vill sälja"

Bolag Regio har genom ett uthyrningsarbete tillsammans med Mälarstaden tecknat hyresavtal om 3 250 kvadratmeter i centrala Eskilstuna. Eric Bergström, Regios vd och Partner vid Brunswick Real Estate, beskriver det aktuella marknadsläget för Fastighetssverige. Det här händer hos dem: "Vi jobbar intensivt".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY