Image
Intea nyanställer tre.
Intea nyanställer tre. Bild: Intea

Intea gör flera nyrekryteringar

Bolag Intea förstärker organisationen i Stockholm och anställer ekonomichef samt två medarbetare till hållbarhetsteamet.
Publicerad den 2 September 2022

Ny ekonomichef blir Ulf Gunnarsson som närmast kommer från Lassila & Tikanoja där han arbetat i en roll som Finance manager. Han kommer att ansvara för ekonomiteamet i Stockholm som i dagsläget består av sju medarbetare. Ulf Gunnarsson tillträder sin tjänst i slutet av november och ersätter tidigare redovisningschef som strax innan sommaren lämnade bolaget.
– I takt med att bolaget växer ökar behovet av att stärka den centrala ekonomifunktionen. Ulf har lång och bred erfarenhet inom ekonomi och blir ett viktigt tillskott till vår organisation, säger Christian Haglund, CFO och vice vd.

Intea stärker även upp hållbarhetsteamet och har i nya roller anställt Ulrica Johansson som hållbarhetssamordnare och Abhishek Khan som energioptimerare. Ulrica Johansson kommer närmast från Balder som biträdande förvaltare och Abhishek Khan är nyexaminerad fastighetsingenjör.
– Hållbarhet och energioptimering är viktiga komponenter i Inteas verksamhet och vi har som avsikt att ständigt växla upp detta arbete. I rådande tider är det såklart extra kul att även kunna rekrytera medarbetare för nya roller, säger Linda Schuur, hållbarhetschef.

Abhishek Khan tillträder sin tjänst i början av september och Ulrica Johansson ansluter i november.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Juristen: "Mäklarna behöver bli bättre i att upptäcka försök till penningtvätt"

Ekonomi/Finansiering Antalet rapporterade försök till penningtvätt genom fastighetsaffärer ökar menar förbundsjuristen på Mäklarsamfundet. Det behövs mer utbildning och att man jobbar mer aktivt med frågorna inom mäklarkåren, det säger Emil Ericsson som är expert på penningtvätt. Här kommer han med fyra konkreta tips på hur man kan undvika att fastigheten säljs i kriminella syften.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige