Image
P-G Persson, Peter Karlsson och Stephan Begic om Platzers, Akademiska Hus och Stena Fastigheters digitala strategier.
P-G Persson, Peter Karlsson och Stephan Begic om Platzers, Akademiska Hus och Stena Fastigheters digitala strategier.

Inspiration: Storbolagen om digitalisering

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Hur drar de stora fastighetsbolagen fördel av digitaliseringen? Hur ser det ut i dag och vilka är de viktigaste framtidsfrågorna? På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering får du veta hur Platzers, Akademiska Hus och Stena Fastigheters digitala vardag och framtid ser ut.
Publicerad den 17 Oktober 2017

Digitaliseringen är fastighetsbranschens – och samhällets – kanske viktigaste framtidsfråga. På seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg på Elite Park Avenue den 14 november får du ta del av trender, visioner och positiva exempel. Du anmäler dig till seminariet här.

I en panel diskuterar Platzers vd P-G Persson, Akademiska Hus innovationsledare Peter Karlsson och Stena Fastigheters vd Stephan Begic om hur digitaliseringen påverkar deras sätt att arbeta: De flesta är överens om att digitaliseringen kommer att förändra bygg- och fastighetsbranschen – men frågan är hur? Vilka digitaliseringsfrågor står högst upp på de stora fastighetsbolagens agendor? Hur arbetar de i dag och hur ser de på framtiden?

Du ser programmet här. Dagen avslutas med en inspirationsföreläsning signerad internetgurun Alexander Bard.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg 2019

Var: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyen, Göteborg. 

När: 21 november 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kr exkl moms. 

Anmälan: Här!

Digitaliseringsfrågorna är de kanske hetaste frågorna i fastighetsbranschen just nu. Många menar att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och att hälften av dagens yrken kommer att vara försvunna om 20 år. Hur påverkar detta samhället och fastighetsbranschen? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Hur arbetar branschen när det gäller digitalisering? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Partners:
Film från det senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY