Image
P-G Persson, Peter Karlsson och Stephan Begic om Platzers, Akademiska Hus och Stena Fastigheters digitala strategier.
P-G Persson, Peter Karlsson och Stephan Begic om Platzers, Akademiska Hus och Stena Fastigheters digitala strategier.

Inspiration: Storbolagen om digitalisering

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Hur drar de stora fastighetsbolagen fördel av digitaliseringen? Hur ser det ut i dag och vilka är de viktigaste framtidsfrågorna? På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering får du veta hur Platzers, Akademiska Hus och Stena Fastigheters digitala vardag och framtid ser ut.
Publicerad den 17 Oktober 2017

Digitaliseringen är fastighetsbranschens – och samhällets – kanske viktigaste framtidsfråga. På seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg på Elite Park Avenue den 14 november får du ta del av trender, visioner och positiva exempel. Du anmäler dig till seminariet här.

I en panel diskuterar Platzers vd P-G Persson, Akademiska Hus innovationsledare Peter Karlsson och Stena Fastigheters vd Stephan Begic om hur digitaliseringen påverkar deras sätt att arbeta: De flesta är överens om att digitaliseringen kommer att förändra bygg- och fastighetsbranschen – men frågan är hur? Vilka digitaliseringsfrågor står högst upp på de stora fastighetsbolagens agendor? Hur arbetar de i dag och hur ser de på framtiden?

Du ser programmet här. Dagen avslutas med en inspirationsföreläsning signerad internetgurun Alexander Bard.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige