Image

Ingrid Christensson ny kommunikationschef på Jernhusen

Karriär Den 1 januari 2014 tillträder Ingrid Christensson tjänsten som kommunikationschef på Jernhusen. Hon kommer närmast från Tieto Sweden.
Publicerad den 11 December 2013

Ingrid Christensson arbetade åren 2005-2011 på Ericsson, bland annat som biträdande presschef, samt har perioden efter detta varit kommunikationschef på MTG och därefter på Tieto Sweden. Under 1998-2005 var hon senior kommunikationsrådgivare på byrån Geelmuyden Kiese.

Ingrid Christensson är i grunden civilekonom och har även ett förflutet som finansanalytiker. Hon efterträder Eva Burén som utsetts till informationschef på Ica-handlarnas Förbund.

- Jag ser med glädje fram emot att arbeta med Jernhusen och att få bidra till företagets starka hållbarhetsprofil, med målsättningen att underlätta det kollektiva resandet och att mer gods fraktas på järnväg, säger Ingrid Christensson.

- Kommunikationsfrågorna är centrala i vårt företag och jag önskar Ingrid varmt välkommen till Jernhusen och arbetet med att fortsätta bygga ett starkt varumärke, säger Kerstin Gillsbro, vd på Jernhusen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Property Matchmaking med Relier

Presenteras av Relier Real Estate Advisor

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY