Image
Imorgon stänger anmälan till årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.
Imorgon stänger anmälan till årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

I morgon stänger anmälan – missa inte din plats

Event I morgon stänger anmälan för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Missa inte seminariet med bland andra Mats Hederos, Christian Hermelin och Jan Rosengren. Och bli först med att få veta vilket kontor som får den åtråvärda titeln.
Publicerad den 21 November 2013

Årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor har redan slagit rekord på alla håll och kanter, fler nomineringar och fler röster och dessutom är det hårt tryck på platserna till seminariet och prisutdelningen på Oscarsteatern i Stockholm nästa torsdag den 28 november.

Men det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig, i morgon stänger anmälan. Via länken här nedan kan du också läsa det fullständiga programmet för dagen som leds av moderatorn Tilde De Paula.
www.sverigessnyggastekontor.se/seminarium

Sveriges Snyggaste Kontor arrangeras av Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt.

Relaterade artiklar

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY