Image
Imorgon stänger anmälan till årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.
Imorgon stänger anmälan till årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

I morgon stänger anmälan – missa inte din plats

Event I morgon stänger anmälan för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Missa inte seminariet med bland andra Mats Hederos, Christian Hermelin och Jan Rosengren. Och bli först med att få veta vilket kontor som får den åtråvärda titeln.
Publicerad den 21 November 2013

Årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor har redan slagit rekord på alla håll och kanter, fler nomineringar och fler röster och dessutom är det hårt tryck på platserna till seminariet och prisutdelningen på Oscarsteatern i Stockholm nästa torsdag den 28 november.

Men det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig, i morgon stänger anmälan. Via länken här nedan kan du också läsa det fullständiga programmet för dagen som leds av moderatorn Tilde De Paula.
www.sverigessnyggastekontor.se/seminarium

Sveriges Snyggaste Kontor arrangeras av Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt.

Relaterade artiklar

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.<br /> <br /> Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.<br /> <br /> I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.<br /> <br /> Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspråkig sajt med ett nyhetsbrev som når 70 000 läsare i såväl Norden som övriga världen.<br /> <br /> Vi arrangerar dessutom ett stort antal årliga event och seminarier med inriktning på den...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Anna Öhrn testar vingarna i Singapore

Karriär Fastighetsinvesteraren Anna Öhrn har bytt ett grådaskigt och blött Göteborg mot sol och tryckande värme i Singapore. Men det är inte för någon semester utan för ett fast jobb hos den internationella fastighetsförvaltaren Amicus. För Fastighetssverige berättar hon om flytten, det nya jobbet och vardagen bland skyskrapor och utmanande språk.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY