Image
Via boendetjänsten Avys samarbete med Studybuddy erbjuds nu hyresgäster matteträning.
Via boendetjänsten Avys samarbete med Studybuddy erbjuds nu hyresgäster matteträning.

Hyresgäster erbjuds matteträning i ny satsning – boendetjänsten Avy i samarbete med Studybuddy

Bostäder Nu erbjuds tusentals hyresgäster matteträning i sina hem genom samarbete mellan boendetjänsten Avy och studiecoachningsföretaget Studybuddy.
Publicerad den 9 November 2019

Avy är den digitala boendetjänsten som genom sin plattform och boendeapp vill möjliggöra för bättre och enklare hyresboende. Bland annat så erbjuder Avy en rad tjänster kopplade till hyresfastigheter och nu senast lanseras ett samarbete med studiecoachningsföretaget Studybuddy. Upp till tio grannar kan anmäla sig till gemensamma studietimmar med privat lärare och betala en bråkdel av ursprungligt pris.

- Det är ett initiativ som inte bara förbättrar social hållbarhet och grannskap, utan skapar helt nya möjligheter för tusentals elever, unga som äldre, som tidigare inte haft ekonomisk möjlighet eller vetskap om vart man ska vända sig för denna typ av extrastöd. Det är också ett ypperligt sätt för fastighetsägare att utnyttja tomma lokaler på ett sätt som verkligen gör skillnad, förklarar Mikaela Svefors, affärsutvecklingschef för Avy.

- Detta är ett fantastiskt initiativ som verkligen har alla förutsättningar att förändra liv i en positiv riktning. Våra studybuddies är själva unga vuxna som studerar vid till exempel KTH och blir viktiga akademiska förebilder för sina elever. Nu får vi chansen att hjälpa och inspirera en helt ny målgrupp till ökad ämneskunskap och förbättrat självförtroende kring studierna, säger Max Henrikson, vd för Studybuddy.

Studybuddy grundades 2004 och har idag över 1 000 studiecoacher kopplade till sig och erbjuder alltifrån matte, läsinlärning och studieteknik. 2018 gick Studybuddy ihop med Sveriges då största läxhjälpsföretag My Academy och företaget är idag en av de mest erfarna aktörerna på den svenska marknaden inom läxhjälp och studiestöd.

Avys digitala boendetjänst ökar kundnöjdheten för hyresgäster och effektiviserar förvaltningen för hyresvärdar.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY