Image

Huvudkontor till Airport City Stockholm

Uthyrning Training Partners verksamhet expanderar och flyttar sitt huvudkontor från Nyköping till Arlandastad, Airport City Stockholm.
Publicerad den 22 April 2013

Training Partner arbetar förutom med teknik- och besiktningsutbildning även med ledarskapsutbildning samt det ständigt växande affärsområdena utbildningslogistik och affärsutveckling.

Företaget har vuxit till att bli det femte största utbildningsföretaget i Sverige och väljer att, i slutskedet av 2013, ta del av Airport City Stockholms nav av logistik och utveckling och flyttar sin kontorsverksamhet till Arlandastad, Airport City Stockholm.

Training Partner ser med detta möjligheter till att bearbeta kunder inom ett stort upptagningsområde och fortsätta sin tillväxt i ett expansivt område.

– En viktig del i framgången är att våga satsa på de platser där våra kunder finns, säger Patrik Lundstedt, ny vd på Training Partner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige