Image

Husvärden i flera uthyrningar på Lindholmen

Uthyrning Husvärden har nu fyllt Brygghuset på Lindholmen, Göteborg, och första inflyttning sker i december i år. De nya hyresgästerna är Zacco Sweden, Beiersdorf och IWG International Workplace Group.
Publicerad den 26 Februari 2018
Annons
Image
Brygghuset på Lindholmen. Bild: Erséus Arkitekter/Husvärden
Brygghuset på Lindholmen.

Brygghuset får en mix av hyresgäster som är tänkta att komplettera nätverket i Lindholmen Science Park. Uthyrningen har gått enligt plan i samarbete med Göteborgs Lokallots och CBRE. Zacco Sweden kommer att hyra 1600 kvadratmeter, Beiersdorf ska hyra 900 kvadratmeter och IWG International Workplace Group ska hyra 2 400 kvadratmeter. .

- Vi på IWG (International Workplace Group) har länge sökt efter ett bra läge att etablera det första Spaces i Sverige. Med det här läget och den här byggnaden så hittade vi hem. På Lindholmen kommer vi kunna erbjuda en fantastisk co-working miljö, eventmöjligheter, mötesrum och kontor. Allt detta medan du blickar ut över älven, säger Patrick Ölvebäck, Country Manager på Regus/IWG.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Husvärden AB på Branschguiden

Husvärden är ett personligt fastighetsbolag som äger, bygger och förvaltar. Senaste tillskottet i vårt fastighetsbestånd är inflyttningsklara hyres- och bostadsrätter på Krokslätts Fabriker i Mölndal. Här sitter även ca 100 företag så området växer fram till att bli en integrerad stadsdel med kontor, bostäder och service. Nästa steg är ett nytt Quality hotell med 370 rum för hotellkedjan Nordic Choise Hotels.
Vi tar även steget in i Göteborg med nya Brygghuset på Lindholmen som är fullt uthyrt och inflyttningsklart till kommande årsskifte.
Ett långsiktigt ägande...

Läs mer om Husvärden AB på Branschguiden

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY