Image
Stefan Attefall och Lennart Weiss kommer till Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 16 januari.
Stefan Attefall och Lennart Weiss kommer till Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 16 januari.

Hur kan branschen påverka politiken?

Lokalmarknadsdagen Vår När Lokalmarknadsdagen hålls i Göteborg i januari är det åtta månader kvar till valet. Den förre bostadsministern Stefan Attefall och Veidekkes S-märkte Lennart Weiss kommer till seminariet för att diskutera bostadspolitik och branschens möjligheter att påverka politiken.
Publicerad den 20 November 2017

Stefan Attefall var kristdemokratisk civil- och bostadsminister i Alliansregeringen mellan 2010 och 2014. Han satt i KD:s partistyrelse mellan 2001 och 2015 och sedan dess är han egenföretagare och arbetar bland annat som rådgivare i samhällsbyggnadsfrågor.

Lennart Weiss är kommersiell direktör på Veidekke och en av de mest aktiva i den svenska bostadsdebatten i dag. Han har en politisk – socialdemokratisk – karriär i bagaget med uppdrag inom regeringskansliet och Stockholms läns landsting. Han har röstats fram som bygg- och fastighetsbranschens favorit som tänkbar bostadsminister.

Det är få i branschen som har sådan inblick i det politiska spelet som Stefan Attefall och Lennart Weiss. På Lokalmarknadsdagen diskuterar de brister och möjligheter med bostadspolitiken och, inte minst, branschens möjligheter att påverka politiken.

Lokalmarknadsdagen hålls på Clarion Hotel Post i Göteborg den 16 januari. Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige