Image

Hur behåller man talangerna?

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det är hård konkurrens om kompetensen i fastighetsbranschen och folk byter jobb allt oftare. Hur kan man arbeta för att behålla talangerna inom bolagen? Uppsalahem har uppmärksammats för sitt talent management- och employer branding-arbete.
Publicerad den 17 Mars 2017
Anna-Lena Lehto Bild: Uppsalahem
Anna-Lena Lehto

På Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 28 mars berättar Anna-Lena Lehto, HR-chef på Uppsalahem om bolagets arbete.

Uppsalahem utsågs nyligen till Karriärföretag 2017 och har även tidigare uppmärksammats för sina insatser inom kompetensområdet.

Mingla med branschkollegor och knyt nya kontakter samtidigt som du blir uppdaterad på läget på fastighetsmarknaden på Branschens mötesplats i Uppsala den 28 mars på Uppsala Konsert & Kongress – anmäl dig här!

Läs mer om talarna här.

Se hela programmet här.

Moderator är Gunnar Wrede, mångårig reporter på Dagens Industri. Han har även arbetat på TV4 och Avanza Banks oberoende nättidning Placera.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala arrangeras av Uppsala kommun, Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt. Partners till seminariet är Advokatfirman Lindahl, Bengt Dahlgren och Skanska.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:








Partners:





Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige