Image

Humlegården hyr ut till CSN

Uthyrning Humlegården hyr ut 1 100 kvadratmeter till CSN i fastigheten Smultronet 2 i Solna Strand.
Publicerad den 30 Juli 2012

Inflyttning sker 1 december 2012.

- Vi märker att det inte bara handlar om effektiva lokaler till lägre hyresnivåer längre, alltfler företag ställer också krav på goda kommunikationer. Solna Strand har ett kommunikativt läge, både för bilburna och kollektivtrafikanter, vilket lockar stora organisationer. Att CSN väljer att flytta till Solna Strand och ett av våra hus är vi väldigt stolta över. Vi hoppas att de kommer trivas väl i de nyanpassade lokalerna, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

CSN har hand om studiestöd till studerande på gymnasium, komvux, folkhögskola, högskola och universitet samt hemutrustningslån till utländska medborgare. Niras var rådgivare för CSN i förhandlingen med Humlegården Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige