Image

Humlegården hyr ut i Solna strand

Uthyrning Humlegården Fastigheter har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Qleanair Scandinavia i Solna strand.
Publicerad den 15 Juni 2016
Annons
Image
Solna strand. Bild: Humlegården Fastigheter
Solna strand.

Qleanair lämnar sina tidigare lokaler på Södermalm och flyttar till Torggatan 13 i Solna strand. Bolaget kommer att ta plats i fastigheten Päronet 6 med bland annat huvudkontor och showroom och hyr totalt cirka 1 300 kvadratmeter. Inflyttningen sker i slutet av augusti i år.

– Att våra lokaler attraherar hyresgäster i konkurrens med Stockholms innerstad ser vi som ett tydligt kvitto på att våra satsningar på Solna strand som område är helt rätt, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

Qleanair Scandinavia erbjuder lösningar som fångar upp förorenad luft och renar den innan den återgår till miljön i form av ren och frisk luft.

– Vi sökte ett kontor där vi kunde kombinera kontorsplatser, produktutveckling och prototypverkstad med ett showroom, allt i ett plan och med enkel access och bra synlighet för våra besökare. I Solna strand fann vi ett område med karaktär, bra serviceutbud och goda kommunikationer, säger Dan Pitulia, vd för Qleanair Scandinavia.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Petter Stordalen är ingen förvaltare"

Bolag Stordalenägda Strawberry samlar all verksamhet inom fastighet under en ledning. Daniel Stenbäck blir vd för Strawberry Forever och Strawberry Brothers, samt styrelseordförande för Strawberry Properties. Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige varför Petter Stordalen gör de här förändringarna, hur de arbetar vidare med transaktioner efter den jättelika hotellförsäljningen i Stockholm nyligen och när han tror att hotellmarknaden har återhämtat sig till tidigare nivåer igen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY