Image

Humlegården hyr ut i Solna strand

Uthyrning Humlegården Fastigheter har skrivit hyreskontrakt med Dekra Industrial AB om 2 240 kvadratmeter på Hemvärnsgatan 11 i Solna strand.
Publicerad den 7 Januari 2013
Annons
Image
Solna strand. Bild: Gustav Kaiser. Bild: Gustav Kaiser
Solna strand. Bild: Gustav Kaiser. David Johansson. Bild: Gustav Kaiser. Bild: Gustav Kaiser
David Johansson. Bild: Gustav Kaiser.

Lokalerna omfattas av såväl kontorslokaler som specialanpassade verkstadsytor för teknisk kontroll samt en bassäng för utveckling av robotar i undervattensmiljö. Inflyttning sker i september 2013.
- Vi är väldigt nöjda med att vi har kunnat tillgodose de speciella lokalbehov som Dekra har. Tillsammans har vi sett möjligheterna och hittat bra lösningar både för kontorslokalerna och för de tekniska ytorna. Vi välkomnar Dekra till Solna strand och ser deras långsiktiga beslut som ytterligare ett bevis på områdets kommunikativa läge, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården.
- Vi sökte en lokal där vi hade väldigt speciella krav, dels på de tekniska ytorna och dels på kontorsytorna, där maximal flexibilitet är viktigt för oss. Lättillgänglighet och tillgång till serviceinrättningar i kontorets närhet var också viktigt. Tillsammans med Humlegården lyckades vi hitta en lokallösning som uppfyller våra högt ställda krav, säger Jörgen Backersgård, vd på Dekra Industrial AB.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY