Image

Humlegården hyr ut i Solna Strand

Uthyrning Humlegården Fastigheter har skrivit avtal med restaurangkedjan Fattoush för nyöppning i Solna Strand.
Publicerad den 26 Oktober 2012

Restaurangen etableras i fastigheten Päronet 6, på Solna Strandväg 3, och öppnar den 1 mars 2013.

Under våren tillfrågade Humlegården sina kunder i Solna Strand om hur de såg på området och vilka förbättringar som önskades. Det framkom att det fanns behov av mer service, bland annat i form av restauranger. Humlegården har därför arbetat med att finna och matcha lämplig restaurangidé med rätt lokal. Valet föll på Fattoush, ett restaurangkoncept med libanesisk inriktning.

- I våra fastigheter i området finns ett antal lunchrestauranger med varierad inriktning och vi är glada att nu få ytterligare bredd i utbudet. Allt fler innerstadsföretag väljer att flytta utanför stan. I takt med det har vi upplevt att önskemål och krav har ändrats. Att lyssna på vad våra kunder vill ha är viktigt för oss och vi hoppas att restaurangen blir ett positivt tillskott, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

I Solna Strand arbetar cirka 8 500 personer och i Humlegårdens fastigheter finns i dagsläget fem restauranger.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige