Image

Humlegården hyr ut i Akalla

Uthyrning Humlegården har skrivit hyresavtal med Onninen för kontor och butik på Esbogatan 14 i Akalla. Avtalet omfattar cirka 1 770 kvadratmeter och inflyttning sker i januari 2014.
Publicerad den 28 Oktober 2013

I och med samlokalisering av huvudkontor och butik till en och samma fastighet får Onninen en bättre intern logistik. Butiken blir dessutom mer lättillgänglig för kunder då fastigheten ligger intill E4an.

- Vi hälsar Onninen varmt välkomna till vår fastighet i Akalla. Att Onninen lättare kommer kunna nås av sina kunder och samtidigt får möjligheten att synliggöra sitt varumärke vid en av Stockholms största infartsleder hoppas vi ska bidra positivt till deras verksamhet, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

- Lokalen passar vår önskan om att kombinera kontor och butik. Dessutom är fastigheten bra placerad nära en stor infartsled för lätt åtkomst och för bra skyltläge, säger Jan Avenbok, driftansvarig på Onninen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige