Image

Humlegården fyller upp på Vasagatan

Uthyrning Humlegården hyr ut de två sista lediga lokalerna på Vasagatan 11 i Stockholm.
Publicerad den 25 Februari 2013
Annons
Image
Humlegården fyller upp på Vasagatan. Bild: Humlegården
Humlegården fyller upp på Vasagatan.

Sparbankernas Service och The Brand Union är de senaste tillskotten och blir grannar på samma våningsplan. Inflyttning sker i mars respektive juni.

I början av 2011 fanns cirka 4 500 kvadratmeter ledigt i fastigheten men tack vare uthyrningar till bland annat Autoliv, IPQ och Pandox och nu de två senaste uthyrningarna är fastigheten nu fullt uthyrd.

- Vi har haft stor efterfrågan på lokaler i fastigheten det senaste åren och det är väldigt roligt att huset nu är fullbelagt. Under hösten genomfördes en renovering av entrén, vilket har uppskattats av kunderna. Entrén är det första som möter hyresgästerna och deras kunder, och en välkomnande sådan bidrar naturligtvis till ett trevligt intryck, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

- För oss är vår lokal en viktig del i vårt eget varumärkesbyggande och ett sätt att särskilja oss från övriga branschen. Vi ser Vasagatan 11 som ett landmärke i Stockholm med en fantastisk möjlighet att göra en annorlunda lösning och med en väl fungerande infrastruktur runt omkring, säger Lars Axelsson, vd på The Brand Union.

Ägare av fastigheten på Vasagatan 11 är DNB Næringseiendom och Humlegården Fastigheter har förvaltningsuppdraget.

Rådgivare åt The Brand Union var Jones Lang Lasalle.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige