Image

Humlegården flyttar till T-House

Bolag Humlegården Fastigheter lämnar sina lokaler på Birger Jarlsgatan 25 och flyttar till T-House. Flytten har påbörjats och hela verksamheten ska finnas på plats nu på måndag den 11 mars.
Publicerad den 8 Mars 2013
T-House. Bild: Humlegården.
T-House. T-House. Bild: Humlegården.
T-House. T-House. Bild: Humlegården.
T-House.

- Vi har ökat i antal anställda de senaste åren samtidigt som vårt arbetssätt har utvecklats. Ett behov av nya lokaler har därför växt fram. Att få flytta till T-House, som är en av våra främsta fastigheter, känns både spännande och kul, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

Humlegården lämnar cirka 1 500 kvadratmeter på Birger Jarlsgatan 25 och tillsammans med andra tillgängliga ytor i fastigheten skapas nu sammanhängande areor upp till cirka 5 100 kvadratmeter för en eller flera hyresgäster.

- Vi har planerat flytten en tid och tomställt stora delar av huset för att genomföra en omfattande renovering. Fastigheten kommer att moderniseras och effektiviseras ytterligare men behåller sitt klassiska skal. Visningar av lokalerna pågår för fullt och samtal förs med ett par intressenter men inget avtal är tecknat än, säger Peter Lind.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY