Image
Humlegården erbjuder inflyttningsklara kontor, bland annat på David Bagares gata.
Humlegården erbjuder inflyttningsklara kontor, bland annat på David Bagares gata. Bild: Jonas Malmström

Humlegården erbjuder inflyttningsklart

Bolag Humlegården hänger på trenden med att erbjuda inflyttningsklara kontor.
Publicerad den 4 Juni 2020

Först ut är två lokaler, på David Bagares gata vid Engelbrektsplan samt i Solna strand. Det finns även möjlighet att addera utökad service.
Framväxten av nya arbetssätt och en ökad digitalisering har gjort det möjligt för många att arbeta när och var man vill. Samtidigt finns ett stort behov av att vara i ett sammanhang och den fysiska miljön har fått en ännu viktigare roll. Kontoret går från att ses som enbart en arbetsplats till att i högre grad värderas som en mötesplats. De lokalsökande företagen efterfrågar flexibilitet, effektiva ytor och tillgång till service som underlättar vardagen. Vilken lösning som passar bäst är dock högst individuellt för varje bolag. Istället för att erbjuda standardiserade lösningar har Humlegården därför lagt sitt fokus på ett förhållningssätt som kallas Skräddarsytt. Med utgångspunkt i samtalet med kunden tar Humlegården fram förslag. Erbjudandet sträcker sig från mindre inflyttningsklara lokaler, till kontor med kort eller lång avtalstid men även möjlighet att utveckla en plats från grunden genom nyproduktion eller förvärv.

– Det pratas ofta om co-working eller aktivitetsbaserat som svar på vad som är en framtidssäkrad kontorslösning. Ofta går man direkt på metodiken. Vi tror att grunden för att hitta en lösning som stöttar verksamheten på bästa sätt bygger på en bra och djup dialog. Vi vill slå ett slag för det samtalet, där man skapar en förståelse för kundens behov och kan översätta det till en fysisk plats. Och där man i arbetet med kontorslösningen också tänker på hur kundens sociala, digitala och fysiska värld kan flätas samman på bästa möjliga sätt. Vi kallar vårt tillvägagångssätt för Skräddarsytt. Ett synsätt och en metod där vi fokuserar på kundens behov, samtidigt som vi ständigt utvecklar platserna där vi är verksamma, som ett hantverk, säger Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef på Humlegården.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser bevisningen ut i insiderhärvan: "Deras versioner är inte trovärdiga"

Bolag Ekobrottsmyndigheten har väckt åtal mot totalt elva personer i insiderhärvan kring Collector som uppdagades förra året. Fem av de åtalade jobbar på Balder varav de två huvudmisstänkta är finanschefen och den tidigare CFO:n som åtalas för grovt insiderbrott. Åklagaren Pontus Hamilton berättar för Fastighetssverige hur bevisläget ser ut och varför han anser att de åtalades versioner inte går ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY