Image

Hugo Boss till Göteborg

Uthyrning Hugo Boss öppnar i slutet av 2018 sin första butik i Göteborg, hos Hufvudstaden på Fredsgatan 2.
Publicerad den 23 Augusti 2018

Butiken, fördelad på två plan, omfattar en yta om cirka 350 kvadratmeter och kommer erbjuda sortiment för både dam och herr. Etableringen av det internationella varumärket Boss ligger helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla och stärka området Fredstan.

– Hufvudstaden har som målsättning att i centrala Göteborg och Stockholm erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena. Vi är därför mycket glada över att Hogo Boss har valt att etablera en Boss-butik i Hufvudstadens fastighet i Fredstan, säger Ivo Stopner, vd, Hufvudstaden.

Fredstan ska erbjuda det bästa inom internationellt mode, men även lokala varumärken och koncept är viktiga för att området ska vara en attraktiv shoppingdestination. Sedan tidigare har Chanel Beauty Store, Michael Kors och da Matteo öppnat i Hufvudstadens fastigheter i Fredstan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige