Image
Hufvudstaden tecknar hyresavtal på 2 000 kvadratmeter kontor i Nordstan.
Hufvudstaden tecknar hyresavtal på 2 000 kvadratmeter kontor i Nordstan. Bild: Hufvudstaden

Hufvudstaden tecknar hyresavtal på 2 000 kvadratmeter kontor i Nordstan

Uthyrning Revisionsbyrån Grant Thornton har valt att förnya sitt hyreskontrakt med Hufvudstaden gällande en kontorslokal om 2 000 kvadratmeter på Östra Hamngatan 26 i Nordstan, Göteborg. Lokalerna kommer att genomgå en renovering för att anpassas till ett än mer flexibelt arbetssätt.
Publicerad den 24 Augusti 2021

– Vi är mycket glada över ett fortsatt samarbete med Grant Thornton. De har har haft kontorslokaler hos oss sedan 2014 och nu förlängs vår relation med ett nytt kontrakt. Lokalerna i Nordstan kommer att anpassas för att stödja nya moderna arbetsformer. Det är en viktig del i vårt arbete att kunna möta våra kunders behov av förändringar som som skapar bättre förutsättningar för deras verksamhet säger Anki Håkansson, förvaltningschef Hufvudstaden, affärsområde Göteborg.

Grant Thornton är ett revisions- och konsultföretag med huvudfokus på revision, ekonomiservice, skatterådgivning och annan rådgivning. Bolaget har cirka 1200 medarbetare fördelade på 22 kontor i Sverige.
– Våra lokaler i Göteborg finns på bästa läge på Östra Hamngatan i Nordstan.Vi har efter många år i fastigheten nu valt att förlänga vårt avtal med Hufvudstaden. Vi ser fram emot att tillsammans nu skräddarsy lokalerna för att möta framtidens flexibla arbetssätt. Fokus är funktionella och effektiva lokaler för såväl våra medarbetare som våra kunder, säger Claes Jörstam, kontorschef i Göteborg.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige