Image

Hufvudstaden hyr ut till Michael Kors i Göteborg

Uthyrning Michael Kors öppnar under 2016 en butik i en av Hufvudstadens fastigheter i hörnet av Fredsgatan och Södra Hamngatan i centrala Göteborg.
Publicerad den 16 November 2015

Michael Kors öppnade sin första butik i Sverige 2013 hos Hufvudstaden i Stockholm. Butiken blir Michael Kors första etablering i Göteborg.

– Etableringen av Michael Kors är helt i linje med Hufvudstadens ambition att utveckla området kring Fredsgatan. Butiken kommer att stärka områdets position som en av Göteborgs attraktivaste shoppingdestinationer, säger Ivo Stopner, verkställande direktör på Hufvudstaden.

Hufvudstaden strävar efter att erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de främsta affärslägena i centrala Göteborg och Stockholm. En Michael Kors butik i bästa läge är en viktig framgångsfaktor i utvecklingen av attraktiv detaljhandel i Göteborgs city.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige