Image

Hufvudstaden hyr ut i Femmanhusets påbyggnad

Uthyrning Hufvudstaden hyr ut ytterligare ytor i Femmanhusets påbyggnad och därmed är 80 procent av de nyskapade ytorna uthyrda.
Publicerad den 27 Oktober 2011
Hufvudstaden hyr ut i Femmanhusets påbyggnad. Bild: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Hufvudstaden hyr ut i Femmanhusets påbyggnad. Bild: Emma Granberg.

Företagen Carat, Vizeum, Aegis media och Iprospect har träffat nytt hyresavtal med Hufvudstaden om nytt kontor om cirka 600 kvadratmeter i Femmanhuset i Göteborg.

Lokalen ligger i påbyggnadsdelen högst upp i fastigheten. Hufvudstaden utför samtidigt en rejäl ansiktsupplyftning i entréer, trapphus och byte av samtliga hissar i fastigheten.

- Hyresgästen är i dag hyresgäst hos Hufvudstaden och vi är väldigt glada att dem väljer Hufvudstaden som ny partner även i framtiden, detta ser vi som ett kvitto på att vi har en sund verksamhet säger Daniel Massot, affärsområdeschef för Hufudstaden i Göteborg.

Drygt 80 procent av de nyskapade ytorna är redan uthyrda trots att projektet inte är helt färdigställt. Carat, Vizeum, Aegis media och Iprospect kommer att flytta in i sina nya lokaler 1 februari 2012.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige