Image

HSB förstärker med ny marknadsområdeschef

Bolag Lizz Wiklund blir ny marknadsområdeschef för område Norr på HSB Göteborg.
Publicerad den 13 Augusti 2015
Lizz Wiklund blir ny marknadsområdeschef för område Norr på HSB Göteborg. Bild: HSB Göteborg
Lizz Wiklund blir ny marknadsområdeschef för område Norr på HSB Göteborg.

– Vi är mycket nöjda med denna rekrytering på en så viktig position. Lizz kommer med sin bakgrund och personlighet att bli en nyckelperson i vår strävan att nå våra högt ställda mål kring kundnöjdhet och utveckling, säger Lars Göran Andersson, vd på HSB Göteborg.

Hösten 2014 sjösattes HSB Göteborg en ny organisation där förvaltningen av HSB Göteborgs 267 medlemsägda bostadsrättsföreningar och ett stort bestånd av hyresfastigheter fick en tydlig geografisk indelning. Målet är att öka kundnöjdhet ytterligare och samtidigt skapa de allra bästa förutsättningar för en trygg och hållbar utveckling av det goda boendet.

– För mig har alltid HSB stått för trygghet, hållbarhet och hög kvalitet. Att få arbeta i HSB:s moderna organisation och bidra till ökad kundnytta och utveckling av bostadsförvaltning är något jag verkligen ser fram emot, säger Lizz Wiklund, Marknadsområdeschef Norr.

Lizz Wiklund startarde sin anställning i början av augusti och kommer att ingå i ledningsgrupp för förvaltning på HSB Göteborg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige