Image

HSB Bostad köper projekt i Nacka

Transaktioner HSB Bostad köper området Telegrafberget i Nacka av Forsen Projekt. På området ska det skapas ett helt nytt bostadsområde.
Publicerad den 12 Maj 2015

Telegrafberget i Nacka kommer att bli ett helt nytt bostadsområde beläget med närhet till city men omgivet av Skarpnäs naturreservat. Nästan alla bostäder kommer att ha sjöutsikt, området har god tillgänglighet via kollektivtrafik och möjlighet finns till sjötransport in till staden.

- Nacka är en populär kommun för våra medlemmar och den unika mixen av närhet till naturen, båtliv och stadspuls gör att vi tror att intresset kommer att vara stort för detta projekt säger Stig Ahlén, vice vd och affärsutvecklingschef på HSB Bostad.

Telegrafberget ligger vid Halvkakssundet som skiljer Lidingö från Nacka, cirka två kilometer från Orminge centrum.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY