Image

HR-chef lämnar Jernhusen

Karriär Jernhusens chef för HR och verksamhetsutveckling, Maria Dillner Sjölin, kommer till hösten att tillträda som nordisk HR-direktör för Veolia.
Publicerad den 13 Mars 2018

– Jernhusen är en inspirerande arbetsplats med ambitiösa och kompetenta medarbetare som vill göra skillnad. Bolaget har en unik position att påverka samhällsstruktur och kommunikativa beteenden och det har varit fantastiskt roligt, lärorikt och spännande att vara en del av och bidra till dess utveckling, säger Maria Dillner Sjölin.

Maria Dillner Sjölin kom till Jernhusen sommaren 2016 från Bring och har framförallt arbetat med frågor rörande företagskultur, rekrytering och kompetensutveckling. Hon har även drivit och utvecklat verksamhetsutvecklingsarbetet i bolaget.

– Maria Dillner Sjölin är en lysande strategisk kraft och jag vill tacka henne för vårt fina samarbete och hennes värdefulla bidrag till Jernhusens ledningsgruppsarbete och vår utveckling som arbetsgivare. Jag önskar henne all lycka till när hon nu går vidare till nya utmaningar, säger Kerstin Gillsbro, vd på Jernhusen.

Maria Dillner Sjölins sista arbetsdag på Jernhusen blir den 5 augusti. Rekrytering av efterträdare påbörjas omgående.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige