Image

Hotellägenheter mitt i Stockholm – se första bilderna här

Bostäder Mitt i Stockholm, ovanpå nya Scandic Continental och den nya pendeltågsstationen vid Centralstationen skapas nu Continental Living – ett boende med hotellstandard.
Publicerad den 13 Juni 2014

- Det finns lägenheter med hotelliknande tjänster, men inget som det här, med tillgång till hela Scandic Continentals utbud. Det är något helt unikt i Sverige, säger Jens Lackmann, vd på Strabag.

Stockholm Continental, den 16 våningar höga byggnaden som inrymmer både hotellet och bostäderna, är ritad av de danska världsarkitekterna 3XN. Arkitekturen ger de exklusiva lägenheterna både en egen takterrass och en spektakulär utsikt över Stockholm och Riddarfjärden. Närheten till kommunikationer, shopping och kulturliv, gör också boendet extra attraktivt för de som ofta är på resande fot inom och utanför Sverige och som vill ha ett hotells alla bekvämligheter, men i ett eget, privat boende.

- Boendet ska vara en plats där du vill vara och trivs. Med lägenhet på Continental Living kan du kombinera möjligheten att dra dig tillbaka i ditt egna hem samtidigt som du bor direkt ovanpå Sveriges mesta kommunikationsnav i Stockholms absoluta city, säger Ann Wiberg, affärsområdeschef på Jernhusen.

Continental Living är ett samarbete mellan Strabag och Jernhusen.

Andreas Martin-Löf Arkitekter svarar för interiören i lägenheterna.

Inflyttning är beräknad till våren 2016.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige