Image

Hornbach öppnar i C4 Shopping

Uthyrning Bygget av Hornbachs nya byggvaruhus med drive-in har påbörjats i det nya handelsområdet C4shopping. Det nya varuhuset beräknas öppna under andra halvåret 2019.
Publicerad den 10 Augusti 2018

Hornbachs nya byggvaruhus i Kristianstad får en yta på cirka 10 000 kvadratmeter under tak samt utomhusyta för 200 parkeringsplatser. Det nya varuhuset beräknas vara klart för invigning under andra halvåret 2019. Hornbach hyr lokalen av C4 Shopping som erbjuder ett stort antal olika typer av butiker. Handelsområdet är beläget nära Kristianstad centrum vid E22 och vänder sig till 300 000 konsumenter i Östra Skåne och Västra Blekinge.

? Det är väldigt roligt att vi har kommit igång med bygget av vår nya byggmarknad med drive-in i Kristianstad, säger Andreas Larsson, marknadschef för Hornbach. Vi ser en mycket stor potential i Kristianstad. Det geografiska läget är utmärkt för oss och vi hoppas kunna erbjuda våra produkter till alla i Östra Skåne och Västra Blekinge.

C4 Shopping ligger i en spännande historisk miljö, det var på just denna plats som den danske kungen Christian IV år 1614 grundade Kristianstad som snabbt blev en handelsplats där näringslivet och affärerna blomstrade. Historien lever vidare men handelsplatsen blir allt större, det är något att tänka på när en går bland hyllorna på Hornbach.

– Vi är stolta och glada att Hornbach etablerar sig i Kristianstad och hos oss på C4 Shopping, säger Pär Frankenius, styrelseordförande C4 Shopping.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige