Image

Hon vann Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan Sima Ghaemi, affärsutvecklare på Skanska, vann Fastighetssveriges utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna. Hon kommer nu att få åka till det stora fastighetseventet Crew Network Convention i New York i mitten av oktober. - Helt fantastiskt, jublade Sima Ghaemi, 27.
Publicerad den 1 September 2016

Newsec är ny prissponsor för Årets Unga Fastighetskvinna och Mattias Johansson, vd för Newsec Asset Management i Sverige, berättade under prisutdelningsceremonin om priset.

Det fyra dagar långa eventet Crew Network Convention i New York anses vara en av de främsta nätverkshändelserna i fastighetsvärlden. Här får Sima Ghaemi chansen att utöka sitt nätverk, höra det senaste om vad som händer inom kommersiella fastigheter på den amerikanska marknaden och se några av de mest innovativa lokalerna i världen.

- Jag vågade inte hoppas på att vinna, de andra finalisterna är verkligen duktiga och kompetenta. Det ska verkligen bli superkul, sa Sima Ghaemi.

Du har inget annat inbokat den 19-22 oktober?
- Nej, nej, nej.

Har du varit i New York tidigare?
- Ja, en gång, när jag hälsade på en kompis för många år sen. Det här blir ju något helt annat…

Motiveringen från juryn – Agneta Jacobsson, Kerstin Lindberg Göransson, och Kristina Alvendal – lyder:

”Årets unga fastighetskvinna har en stark personlighet som kombineras med en subtil ödmjukhet. Möjligheten att lära och pröva nya saker är viktigt för henne. Med stort driv blir hon ofta en naturlig ledare som lätt får andra entusiastiska. Hon är lösningsorienterad, inte rädd för att själv stoppa händerna i myllan och hittar på så sätt gärna nya vägar för att lösa de utmaningar som hon, så gärna, antar. Respekt för andra är en viktig värdegrund och hon är lyhörd för andras åsikter. Hon inser att för att lyckas så måste man ibland misslyckas. Årets unga fastighetskvinna vill se tydliga resultat som konsekvens av sina beslut. Hon ser laget men betonar vikten av att också hela tiden se individen, för att bli en bra ledare och bygga teamet.”

Läs mer om Sima Ghaemi här.
Andrapristagare i utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna blev Samira Mchaiter på Rikshem och Anna Wingqvist på Skanska.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler.

I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2014 till drygt 30 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 1 700 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus.

Vi utvecklar arbetsmilj...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 14 oktober, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Seminariet avslutas med prisutdelningen för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.

Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners: 

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY