Image

Hon blir vice vd för Erlandsson

Bolag Jennie Sahlsten blir ny vice vd för Erlandsson Bygg. Hon kommer närmast från Enköpings Hyresbostäder där hon har haft vd-posten sedan juni 2015.
Publicerad den 23 Oktober 2017
Jennie Sahlsten. Bild: Erlandsson Bygg
Jennie Sahlsten.

Innan sin tid på Enköpings Hyresbostäder ansvarade Jennie Sahlsten för marknadsutveckling på NCC Construction Sverige. Hon är bland annat även ordförande i Byggherrarnas arbetsgrupp, NUG, som hanterar upphandlings- och genomförandeformer och sitter med i de allmännyttiga bostadsföretagens vd-råd.

– Vår tillväxt bygger på en långsiktig strategi som är starkt värderingsdriven. Vi har alltid haft personalen i fokus och delar denna inställning med Jennie som utförde ett fantastiskt arbete på EHB. Vi ser fram enot att välkomna Jennie som Erlandssonare, säger Markus Brink, vd för Erlandsson Bygg.

Vice vd-tjänsten kommer att utgå från koncernens huvudkontor i Kungsbacka.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige