Image

Hon blir vd för Framtiden

Karriär Styrelsen för Förvaltnings AB Framtiden har enhälligt beslutat att utse Mariette Hilmersson, till vd för bolaget.
Publicerad den 20 Oktober 2015
Mariette Hilmersson. Bild: Framtiden
Mariette Hilmersson.

Rekryteringsprocessen har pågått sedan augusti med flera sökande. Styrelsen är övertygad om att Mariette Hilmersson är den som har rätt förutsättningar för att driva bolaget mot den nya målbild som styrelsen lagt fast.

Mariette Hilmersson är fastighetsjurist och har 17 års erfarenhet av fastighetsfrågor i olika chefsbefattningar främst inom Göteborgs Stad. Mariette Hilmersson har sedan bolagsstämman i mars innehaft rollen som tillförordnad vd i Framtiden.

- Vi ser att Mariette Hilmersson är den vd som Framtiden nu behöver. Hon har ett tydligt ledarskap och driver målmedvetet frågorna, samtidigt som hon ser till helheten och Framtidens samhällsnytta i Göteborg, säger styrelsens ordförande Lars Johansson.

- Framtiden har stora utmaningar men också möjligheter framför sig. Vi ska vara i framkant när det gäller stadens utveckling av nya bostäder men vi ska också förvalta och utveckla våra befintliga bostäder. Det handlar om att bygga energisnålt och att välja kostnadseffektiva bygg- och underhållsmetoder. Vi vill ta aktiv del i att bygga bort bostadsbristen på ett sätt som främjar integration. Jag ser fram emot uppdraget att tillsammans med övriga i koncernen få förverkliga de mål som styrelsen och Göteborgs Stad ställer på oss i Framtiden, säger Mariette Hilmersson.

Framtidens förra vd Anneli Snobl blev uppsagd i februari i år.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige