Image

Hon blir tillförordnad vd för Locum

Bolag Den 1 oktober tillträder Gunnel Forsberg som tillförordnad vd för Locum AB. Hon har en bakgrund som ekonomidirektör för Stockholms läns landsting och är för närvarande tillförordnad ekonomidirektör för hälso- och sjukvårdsförvaltningen. Gunnel kommer ansvara för Locums fortsatta utveckling tills rekryteringen av ordinarie vd är klar.
Publicerad den 29 September 2017
Gunnel Forsberg. Bild: Locum
Gunnel Forsberg.

Gunnel Forsberg har lång erfarenhet från ledande positioner inom Stockholms läns landsting. Hennes uppgift kommer vara att driva arbetet med långsiktig fastighetsförvaltning av landstingets vårdfastigheter.

– Jag är mycket glad över förtroendet att leda Locum som är inne i en spännande fas. Locum arbetar med systematisk förvaltning samtidigt som vi genomför en av de största satsningarna någonsin inom hälso- och sjukvården med omfattande byggprojekt på sjukhusen i länet, säger Gunnel Forsberg.

Vårdfastigheterna måste fungera dygnet runt 365 dagar om året. För detta krävs systematisk förvaltning samt en väl fungerande drift och skötsel. Förutom förvaltning arbetar Locum med effektiva byggprojekt och utvecklar komplexa, robusta och långsiktigt hållbara vårdfastigheter. Locums vision är att bli en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.

– Det är roligt att få välkomna Gunnel Forsberg tillbaka till Locum som tillförordnad vd. Hon har många års erfarenhet av ledande befattningar i såväl Locum som landstinget och jag är väldigt glad över att hon tar sig an den här rollen. Rekryteringsarbetet för att hitta en permanent vd pågår samtidigt för fullt under ledning av landstingsdirektören säger Paul Lindquist (M), Locums styrelseordförande.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så var första halvåret på transaktionsmarknaden: "Historiskt"

Transaktioner Ett väldigt speciellt och på många sätt historiskt andra kvartal är till ända. Coronapandemins effekter gjorde att transaktionsvolymen i Sverige och övriga Norden föll betänkligt och aktiviteten störtdök under en period. Fastighetssverige presenterar siffrorna, trenderna och framtidsutsikterna med hjälp av Pangeas analytiker Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY