Image
Carolina Neurath.
Carolina Neurath.

Hon blir moderator på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Carolina Neurath blir moderator på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.
Publicerad den 16 Juni 2016

Carolina Neurath, född 1985, är till vardags ekonomi- och näringslivsjournalist på Svenska Dagbladet. Hon har tidigare arbetat för Dagens Industri och som redaktör för Placera.nu.

Hon har tilldelats både Guldspaden och Stora Journalistpriset och har även utsetts till Sveriges bästa ekonomijournalist. Hon har skrivit två böcker om den svenska finansvärlden och släppte tidigare i år sin debutroman, som även den utspelar sig i de svenska finanskretsarna.

Fastighetskvinnan är ett affärsseminarium som även behandlar mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet. Unikt för seminariet är att de flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Fastighetskvinnan riktar sig till både kvinnor och män – till alla som är intresserade av den kommersiella fastighetsmarknaden.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 14 oktober, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Seminariet avslutas med prisutdelningen för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.

Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners: 

 

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY