Image

Hon blev ”Årets framtida ledare”

Event Anna Nordin, affärsområdeschef på DTZ tilldelas utmärkelsen ”Årets framtida ledare inom fastighetsbranschen 2012”.
Publicerad den 21 September 2012
Anna Nordin. Bild: DTZ. Bild: DTZ
Anna Nordin. Bild: DTZ.

- Jag är otroligt glad och stolt över att få ett pris som årets framtida ledare i fastighetsbranschen. Det känns som ett fantastiskt bevis på att jag kommit en bra bit men också utmanande inför framtiden. Att driva utvecklingsfrågor med ett starkt resultatfokus och samtidigt se potentialen för avdelningen och medarbetarna är vad som motiverar mig i mitt ledarskap, säger Anna Nordin.

- I hård konkurrens har vi utsett Anna Nordin till årets framtida ledare. Med utmärkelsen ska vi uppmärksamma goda ledaregenskaper och lyfta personer som har potential att bli stora ledare i framtiden, något som gagnar hela fastighetsbranschen, säger Urban Edenström, koncernchef i Stronghold Invest.

Initiativtagare till utmärkelsen är Stronghold Invest och tidningen Fastighetsnytt, i samarbete med Level Recruitment.

Juryns motivering:
"Årets vinnare har på kort tid visat goda resultat både i siffror och relationsbyggande. Genom att se varje individs styrkor situationsanpassar Anna Nordin sitt ledarskap för att uppnå de mål som hon tillsammans med sina medarbetare arbetar mot. Anna är engagerad och rättvis, hon litar på sina medarbetare och driver med framgång de förändringar hon ser nödvändiga.
Vidare har Anna Nordin som yngsta landsrepresentant antagits till det internationella nätverket inom organisationen. Med den egenskapen är hon med och drar upp riktlinjerna för den globala utvecklingen internt av occupier services tjänster och arbetar med större globala kunder.
Genom att reflektera över sitt ledarskap och genom sin drivkraft att vilja utvecklas ytterligare så är juryn övertygad om att Anna Nordin har en stor potential att i framtiden ha en ledande befattning i fastighetsbranschen."- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY