Image

Hon är Årets framtida ledare

Karriär Wallenstams fastighetschef för region Stockholm, Eva Andersson, tilldelas utmärkelsen ”Årets framtida ledare inom fastighetsbranschen 2013”.
Publicerad den 19 September 2013
Eva Andersson. Bild: Wallenstam
Eva Andersson.

Priset delas ut för femte gången av initiativtagarna Stronghold Invest och tidningen Fastighetsnytt, i samarbete med Level Recruitment.

– Det är väldigt roligt att få en sådan här utmärkelse. Och inte minst att få vara med och påverka branschen i rätt riktning vad gäller ”employer branding”. Det finns en del att utveckla för att göra fastighetsbranschen mer attraktiv. Genom att våga satsa på unga, potentiella ledare tror jag att vi kan locka till oss fler kompetenta människor med rätt kvaliteter. Det känns också viktigt att få visa den yngre generationen att det går att göra karriär som relativt ung i en bransch som annars ses som konservativ, säger Eva Andersson.

Motiveringen lyder:
”Årets vinnare har visat prov på både gott ledarskap, en rad förändringsarbeten och goda resultat. Genom ett modigt och konsekvent sätt att leda har Eva Andersson skapat dynamik, glädje och en tydligare målbild hos sina medarbetare där hon inte är rädd för att ta tag i problem i god tid. Eva visar prov på en god organisationsförmåga, delegering och målmedvetenhet där hon gärna tänker utifrån helheten när hon fattar sina beslut. Genom sin genuina glädje i ledarskapet och viljan att få andra motiverade har Eva redan kommit långt i sin karriär och har en fortsatt stor potential att ta framtida, seniora ledande positioner i fastighetsbranschen.”

– Jag är stolt och smickrad över att få ett pris som årets framtida ledare i fastighetsbranschen. Att driva utvecklings- och förändringsfrågor med ett starkt resultat- och kundfokus och samtidigt se potentialen för avdelningen och medarbetarna driver mig i mitt ledarskap, säger Eva.

I juryn har Urban Edenström, koncernchef Stronghold Invest, Johan Zetterstedt, vd för Fastighetsnytt, Åsa Hedenberg, vd Huge Fastigheter, Mats Hederos, vd AMF Fastigheter, Agneta Jacobsson, vd DTZ, Patrik Smith, vd Level Recruitment och Fredrik Wirdenius, vd Vasakronan deltagit.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige