Image
Holy Greens öppnar Hyllie.
Holy Greens öppnar Hyllie. Bild: Elin Rosqvist

Holy Greens öppnar nytt i Hyllie

Uthyrning Holy Greens öppnar restaurang hos Annehem i Point Hyllie.
Publicerad den 21 Maj 2019
Annons
Image

– Det känns fantastiskt roligt att vi, tillsammans med Annehem, har fått möjligheten att öppna en restaurang i Hyllie. Särskilt roligt är det så klart att vi kommer att få förvalta en så framstående yta i The Point. Med tanke på? alla människor som både bor och jobbar i Hyllie ser vi det som en given plats för nyttiga och hållbara sallader. Området med sin moderna stadsplanering förkroppsligar samma typ av framåtanda som både vi och Annehem står för, säger David Egonson, vd och medgrundare på? Holy Greens.

Croisette har hyrt ut lokalen på uppdrag av Annehem.
– Holy Greens är ett otroligt starkt varumärke och förtjänar inget annat än ett primeläge, vilket The Point verkligen är. Jag är övertygad om att det kommer bli en succé, säger Peter Bergquist, Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Bostäder: Så ska nya Skåneaktören växa

Bolag J+S Projektutveckling är en uppstickare på den skånska marknaden för bostadsutveckling med en färsk första markanvisning att jobba med. Medgrundaren och delägaren Claes Jeppsson berättar för Fastighetssverige hur han ser på företagets tillväxtambitioner och ger sin bild av den skånska bostadsmarknaden just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY