Image
Jonny Hellman och Fredrik Holmström.
Jonny Hellman och Fredrik Holmström. Bild: Sustracon

Holmström och Hellman startar konsultbolag

Bolag Nya Sustracon – Sustain Strategy Consulting i Norden AB – fokuserar på att hjälpa företag och organisationer att koppla hållbar utveckling till affären.
Publicerad den 11 September 2019

I en allt snabbare värld med digitalisering och klimatångest har Sustracon utvecklat en modell som de kallar Navis. Modellen hjälper företag och organisationer att navigera bland alla krav och uppsatta mål.

– Med 40 års erfarenhet vet vi hur hållbarhet kan integreras i kundens affär. Med vår kompetens och erfarenhet kan vi snabbt identifiera vilka och var behoven behövs. Vi har verkat i många olika företag och har god kännedom om hur företag drivs och fungerar. Detta gör att vi snabbt förstår ledning och beslutsfattare i vilka utmaningar man står inför, säger vd Fredrik Holmström, som tillsammans med Jonny Hellman har startat bolaget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det fördjupar bostadskrisen – stadsbyggnadsrådet svarar

Bostäder Bostadsbristen i Stockholm är påtaglig. Trots det går byggandet långsamt. I en intervju med Fastighetssverige identifierar stadsbyggnadsborgarrådet Joakim Larsson (M) tre problem som måste lösas för att åter få upp byggtakten i rätt nivå.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY