Image

Högbom ny projektchef på storbolag

Karriär Afa Fastigheter rekryterar Gunilla Högbom som ny projektchef och medlem i ledningsgruppen. Gunilla Högbom har en lång och gedigen fastighetserfarenhet från bland annat uppdrag som vd för Locum samt affärsområdeschef förvaltning i Granen.
Publicerad den 13 Januari 2014
Gunilla Högbom. Bild: Afa Fastigheter
Gunilla Högbom.

- Jag ser fram emot att få del av Gunillas breda erfarenhet från olika delar av branschen i vårt arbete att bedriva långsiktig och framgångsrik fastighetsutveckling, säger Tomas Ingemarsson, chef för Afa Fastigheter.

- Afa Fastigheter är en ledande aktör på fastighetsmarknaden i Stockholm och det känns mycket inspirerande att få vara med och bidra till verksamhetens fortsatta framgång, säger Gunilla Högbom.

Afa Fastigheter, som är en del av Afa Försäkrings kapitalförvaltning, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter och en mindre del bostadsfastigheter främst i Stockholms innerstad. Beståndet omfattar knappt 500 000 kvadratmeter och har ett värde av cirka 22 miljarder kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige