Image
Kontoret i Örebro är det sjunde HMB-kontoret på bolagets marknader i Stockholm, Mälardalen och Mellansverige.
Kontoret i Örebro är det sjunde HMB-kontoret på bolagets marknader i Stockholm, Mälardalen och Mellansverige. Bild: HMB Construction

HMB Construction öppnar nytt kontor i Örebro

Bolag Byggföretaget HMB Construction startar ett delägt bolag, HMB Construction Örebro, tillsammans med Thomas Jansson som har lång erfarenhet av byggbranschen i Örebro.
Publicerad den 27 Augusti 2020

Det nya kontoret i Örebro förstärks i mitten av november med Jakob Akfidan och Robert Davidsson som också blir delägare i bolaget.

Thomas Jansson har tidigare varit vd för NA Bygg. Jakob Akfidan och Robert Davidsson kommer båda från ledande befattningar på NCC.

HMB Construction är ett av Sveriges 30 största byggföretag med kontor i Falun, Gävle, Eskilstuna, Örebro, Västerås, Uppsala och Stockholm. HMB omsätter 1,4 miljarder SEK (2019) och har drygt 300 anställda.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige