Image
Farshad Saba.
Farshad Saba. Bild: Hifab

Hifab startar nytt marknadsområde

Bolag För att möta marknadens ökade efterfrågan, och ytterligare stärka sin position, startar Hifab ett nytt marknadsområde som har en geografisk täckning från Jönköping i söder till Uppsala i norr.
Publicerad den 14 Februari 2019

Stora investeringar pågår och planeras i Mellansverige där höghastighetsjärnvägen Ostlänken kommer att vara ett dominerade projekt som driver samhällsutvecklingen i ett flertal orter och städer utmed sträckningen. För att möta marknaden och ytterligare stärka sin position startar Hifab marknadsområde Öst.
– Den framåtriktade satsningen med ett nytt marknadsområde kommer att ge oss den kraft som krävs för att vi ska ta nästa steg i vår utveckling på den svenska marknaden. Tillväxt, samt att stärka oss på våra lokala marknader, ligger i linje med vår strategi. Nu skapar vi rätt förutsättningar för att lyckas, inte bara i det nya marknadsområdet, utan även i befintliga marknadsområden, säger Patrik Schelin, vd för Hifab.

Det nya marknadsområdet har en geografisk täckning från Jönköping i söder till Uppsala i norr. Befintlig verksamhet i Jönköping, Linköping, Norrköping, Västerås och Uppsala flyttas över till det nya marknadsområdet Öst. Genom denna förändring får befintliga marknadsområden i Syd och Mitt ett tydligare regionalt fokus och ökad kraft att utveckla Göteborgs- och Malmöregionen i Syd och Stockholmsregionen i Mitt.

Som chef för Marknadsområde Öst har Farshad Saba anställts. Han kommer närmast från Sweco där han tidigare varit regionchef. Utöver rollen som marknadsområdeschef kommer Farshad Saba ingå i Hifabs koncernledning.
– Vi är väldigt glada att hälsa Farshad Saba välkommen i rollen som chef för det nya marknadsområdet. Jag ser verkligen fram mot ett gott och utvecklande samarbete med Farshad som är en erkänt duktig ledare, säger Patrik Schelin.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige