Image
Ulf Nilsson och Sandra Lindén på HFAB som dedikerar 27 av 184 lägenheter i kv Järnmalmen till personer under 25 år.
Ulf Nilsson och Sandra Lindén på HFAB som dedikerar 27 av 184 lägenheter i kv Järnmalmen till personer under 25 år. Bild: HFAB

HFAB dedikerar lägenheter för unga

Bygg/Arkitektur I HFAB:s sista kvarter på Nissastrand, Järnmalmen, kommer 27 av 184 lägenheter hyras ut till personer som ännu inte fyllt 25 år.
Publicerad den 7 Januari 2019

– Detta blir första gången i historien som vi dedikerar ett antal lägenheter i nyproduktion enligt vår produkttyp "Max 25", säger Ulf Nilsson som är chef för Affärsutveckling och kommunikation på HFAB

– Och vår känsla är att personer som uppskattar det citynära gärna tar sig till fram med cykel. För dem blir Järnmalmen perfekt, oavsett ålder.

Boendet i kvarteret Järnmalmen bjuder på allt från kvadratsmarta ettor på 35 kvadratmeter till rymlig femrummare på 95 kvadrat. Merparten av lägenheter är genomgående med loftgång, här kan du också ställa din cykel.

– I garaget har vi en cykelpump med kompressormatning och plats för att meka med cykeln. Vi har ett stort och viktigt fokus på hållbarhet och vill premiera användning av cykel och ge goda möjligheter för ett liv på två hjul, förklarar Sandra Lindén, nyproduktionschef och projektledare för kv Järnmalmen.

Under första delen av 2019 kommer uthyrningen att ske via hfab.se. Inflyttning i första etappen är beräknad under november 2019.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige