Image
Beijing 8 öppnar i nya Täby Deli.
Beijing 8 öppnar i nya Täby Deli. Bild: Beijing 8

Heta restaurangkedjan öppnar i Täby centrum

Uthyrning Under september 2019 planerar Franchisetagarna Annika och Göran Stjärnheim att öppna sin första Beijing 8-enhet belägen i Täby Centrums nya matdestination. "Täby Deli" öppnade under våren 2019 och har snabbt etablerat sig som ett självklart alternativ för besökare, boende och arbetande i och omkring Centrumet.
Publicerad den 7 Augusti 2019
Annons
Image

– Vår dialog med Annika och Göran har präglats av en gemensam syn på hur konceptet med sina unika produkter och sättet de tillagas och serveras på passar perfekt för den typ av restaurang vi öppnar i Täby. Annika och Görans erfarenhet att driva restaurangverksamhet kombinerat med deras personliga engagemang i att bli en del av Beijing8-familjen har inneburit en smidig process inför signering, säger Magnus Leydner, vd på Beijing 8.
–Täby Centrum är ett perfekt läge för Beijing 8 med de tolv miljoner besökare som kommer till centrumanläggningen varje år men även för de många boende och arbetande i närområdet. Vi tilltalades direkt av konceptet och har efter många års letande efter franchisemöjligheter äntligen hittat rätt, säger Annika & Göran Stjärnheim, nyblivna franchisetagare i Täby.
– Täby Deli har fått ett fantastiskt bemötande sedan vi öppnade med spännande, kvalitativa och prisbelönta koncept och vi är mycket glada att vi kan fortsätta att leverera nyheter till våra besökare. Beijing8 är ett perfekt komplement till Täby Delis tio redan etablerade matkoncept, säger Linda Jensen, centrumchef på Täby Centrum.

Byggnation av restaurangen påbörjas redan under Augusti och planen är att välkomna de första gästerna under början på oktober.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY