Image

Hemsö väljer förvaltare i Stockholmsregionen

Bolag Hemsö och Nordic PM har tecknat avtal om fastighetsdrift för 19 fastigheter i Stockholmsregionen.
Publicerad den 20 April 2012
Marcus Gärdebrandt. Bild: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Marcus Gärdebrandt. Bild: Nordic PM.

Det nytecknade avtalet innebär att Nordic PM får förtroendet att ansvara för fastighetsdriften för 19 av Hemsös fastigheter för vård, skolor och omsorg i södra Stockholmsområdet. Avtalet, som är treårigt med en option på förlängning i ytterligare tre år, trädde i kraft den 1 april 2012 och omfattar ytor om sammanlagt drygt 100 000 kvadratmeter.

- Vi är glada och tacksamma över att Hemsö valde oss som leverantör, i konkurrens med ett flertal andra aktörer. Detta innebär uppenbarligen att de tilltalats av vårt arbetssätt med fastighetsdrift. Extra glädjande är att vår kundbas nu växer med ytterligare en betydande aktör i fastighetsbranschen och att vi kommer att nyanställa personal med anledning av detta, säger Marcus Gärdebrandt, vice vd för Nordic PM.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige