Image

Hemsö rekryterar regionchef för Stockholm

Karriär Hemsö har rekryterat Jonas Jalkander som kommer att bli regionchef för beståndet i Stockholm, Uppsala och Gävle. Han kommer närmast från Profi Fastigheter.
Publicerad den 1 Februari 2011

Jonas Jalkander har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling och kommer närmast från Profi Fastigheter. Han är civilingenjör från Lunds universitet och har tidigare bland annat arbetat på Jernhusen, Fabege och Drott.

Hemsös vd Per Berggren bygger en ny organisation för Hemsö. Nyligen rekryterades även CFO Annica Ånäs (Atrium Ljungberg) och bolagsjurist Katarina Bjelkow Rössel (Mannheimer Swartling).
I höstas rekryterades Gustav Björkman som chef för transaktion och strategi och Christofer Lundquist som fastighetschef.

– Det känns oerhört inspirerande att få bygga en helt ny organisation kring en verksamhet inom ett helt nytt område, privata fastigheter för samhällsservice säger Per Berggren.

Hemsös fastighetsbestånd var tidigare en del av Kungsleden. I mars 2011 kommer företaget att flytta till nya lokaler i centrala Stockholm i hörnet Linnégatan/Sturegatan.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige