Image
Jordan Milewicz.
Jordan Milewicz. Bild: Heimstaden

Heimstaden utser ny co-COO

Bolag Heimstaden stärker ledningsgruppen genom att anställa Jordan Milewicz som ny co-COO. Han kommer tillsammans med Eddo Rats att dela ansvaret för Heimstadens verksamhet på nya och befintliga marknader.
Publicerad den 31 Januari 2022

– Det är med stor glädje vi välkomnar Jordan till Heimstaden. Med sin breda erfarenhet och bevisade förmåga att bygga framgångsrika bostadsfastighetsorganisationer kommer Jordan att spela en viktig roll i att vidareutveckla vår verksamhet och för att framgångsrikt implementera vårt Friendly Homes-koncept på nya marknader. Med Jordan och Eddo Rats i Heimstaden har vi det mest kompetenta COO-teamet inom bostadsfastighetssektorn, säger Helge Krogsbøl, vice vd i Heimstaden.

Jordan har som Europachef på Akelius varit ansvarig för verksamheten i företaget. Han tillträder i sin nya roll 1 mars 2022 och kommer att rapportera till vice vd Helge Krogsbøl.
– Jag är glad över att ansluta mig till Heimstaden, ett ledande företag inom bostadsfastighetsbranschen när det gäller tjänster av hög kvalitet till sina kunder och att vidareutveckla sociala och miljömässiga hållbarhetsstandarder i verksamheten, säger Jordan Milewicz.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige