Image

Heimstaden rekryterar från Pandox

Karriär Heimstaden har rekryterat Helge Krogsböl som Chief Operations Officer. Helge Krogsböl kommer att ansvara för Heimstadens skandinaviska förvaltningsorganisation med fokus på tillväxt och kundupplevelse.
Publicerad den 27 April 2018

Helge Krogsböl beräknas tillträda under augusti och ingå i Heimstadens koncernledning. Han har närmare 30 års erfarenhet från att starta och driva hotell internationellt och kommer närmast från en roll som Senior Vice President hos Pandox där han haft operativt ansvar för den egendrivna verksamheten i Norden, Tyskland och UK parallellt med att ha ett affärsansvar för de leasade innehaven i Danmark.

– Det är spännande att ansluta sig till Heimstaden i ett sådant viktigt skede. Heimstaden har en bra strategi på plats och jag ser fram emot att bidra till tillväxten genom att leverera hög kvalitet baserad på kundupplevelse ochmed fokus på effektivt genomförande och förbättrad lönsamhet, säger Helge Krogsböl.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Helge till oss där vi ser han kan tillföra mycket spännande kompetens från sina år i olika ledarbefattningar inom hotellbranschen, i Skandinavien och internationellt, säger Patrik Hall, vd Heimstaden.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige