Image

Heba renoverar vid Gullmarsplan

Bygg Heba genomför en omfattande renovering och ombyggnad av fastigheterna Bisvärmen 4-7 på Olaus Magnus väg vid Gullmarsplan. Ombyggnadsarbetena omfattar fyra byggnader med sammantaget 200 lägenheter.
Publicerad den 13 April 2011

Samtliga byggnader evakueras under ombyggnadstiden som startar i april 2011 och sista byggnaden planeras vara klar i slutet av år 2013.

- Ombyggnationen innebär att vi bygger om lägenheterna till modern standard. Vi installerar samtidigt ett så kallat FTX-system vilket innebär att vi återvinner värmen från frånluften och får en bättre energieffektivitet, säger Lennart Karlsson, vd för Heba.

Hebas strategi är att föryngra och energieffektivisera fastighetsbeståndet. Renoveringen av fastigheterna vid Olaus Magnus väg utgör en del av den ROT-plan som Heba arbetar efter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Heba Fastighets AB på Branschguiden

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.
Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.
Läs mer på: www.hebafast.se

Läs mer om Heba Fastighets AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige