Image

Hasselberg tar nytt styrelseuppdrag

Karriär Mikael Hasselberg, tidigare vd i Newsec Asset Management och numera regionchef för Fasticon Syd, är ny styrelseledamot i Jurist & Inkasso Sweden.
Publicerad den 12 Oktober 2012
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast. Bild: Bygg-Fast
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast.

- Jurist & Inkasso Sweden AB har utvecklat spetskunskaper och verktyg för fastighetsägare inom fastighetsinkasso och fastighetsjuridik och är idag en ledande aktör inom dessa områden. Mikael kommer i styrelsen bland annat att bidra med att vidareutveckla förståelsen för fastighetsägarens affär och behov och har också vana av tillväxtföretag vilket Jurist & inkasso Sweden AB är, säger Patrik Wadheden, vd i Jurist & Inkasso.

Mikael Hasselberg är även styrelseledamot i Bygg-Fast, ett uppdrag han tog förra våren.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige