Image

Hasselberg tar nytt styrelseuppdrag

Karriär Mikael Hasselberg, tidigare vd i Newsec Asset Management och numera regionchef för Fasticon Syd, är ny styrelseledamot i Jurist & Inkasso Sweden.
Publicerad den 12 Oktober 2012
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast. Bild: Bygg-Fast
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast.

- Jurist & Inkasso Sweden AB har utvecklat spetskunskaper och verktyg för fastighetsägare inom fastighetsinkasso och fastighetsjuridik och är idag en ledande aktör inom dessa områden. Mikael kommer i styrelsen bland annat att bidra med att vidareutveckla förståelsen för fastighetsägarens affär och behov och har också vana av tillväxtföretag vilket Jurist & inkasso Sweden AB är, säger Patrik Wadheden, vd i Jurist & Inkasso.

Mikael Hasselberg är även styrelseledamot i Bygg-Fast, ett uppdrag han tog förra våren.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige