Image

Hårt tryck på Riksbyggens Bohus-projekt

Bygg/Arkitektur Ale Kommun växer och det finns ett stort intresse för Riksbyggens Brf Skårdal Vid Vättlefjäll i Bohus. Torsdagen den 16 februari är det säljstart i Bohus centrum av de 36 bostadsrätterna i Brf Skårdal Vid Vättlefjäll.
Publicerad den 13 Februari 2017
Hårt tryck på Riksbyggens Bohus-projekt. Bild: Riksbyggen
Hårt tryck på Riksbyggens Bohus-projekt.

– I takt med att Ale Kommun växer behövs det också fler bostäder. Det är mycket positivt att Riksbyggen nu kommit så långt med sitt projekt som kommer att ge 36 nya bostäder. Det här är dock bara början, med sitt läge nära Göteborg ser framtiden ljus ut för Ale kommun och fler bostäder kommer att behövas framöver, säger Paula Örn, kommunstyrelsens ordförande i Ale kommun.

Inflyttning är planerad att ske i början av 2019.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige